Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

З робочим візитом Ольшанську громаду відвідали голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко разом з народним депутатом Борисом Козирем

Дата: 17.07.2018 17:21
Кількість переглядів: 381

Голова Миколаївської ОДА і нардеп відвідали Ольшанську ОТГ
17 липня голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко та народний депутат України Борис Козир відвідали Ольшанську об’єднану територіальну громаду. На зустрічі також були присутні: заступник губернатора з питань фінансів, економічного розвитку та децентралізації Олександр Кушнір, голова райдержадміністрації Алла Воробйова, заступник голови РДА Олена Іванова, директор Миколаївського районного центру зайнятості Олександр Ткачук. З боку Ольшанської ОТГ – селищний голова Сергій Новак, його заступник Євген Костраба, староста Трихатського старостинського округу Тетяна Бесклуба, начальник відділу освіти Ірина Єніна, директор БК Олександр Білий, директор ДЮСШ Федір Хомик.
Голова ОДА та нардеп оглянули декілька об’єктів. Перший - майбутній Центр надання адміністративних послуг (детальніше про ЦНАП у № 27). Наразі капітальний ремонт приміщень (355 тисяч гривень) та системи опалення (190 тис. грн.) вже завершений, залишилося оснастити кімнати технікою та меблями. Сергій Новак розповів, що плануються роботи з благоустрою прилеглої території, а також облаштування паркувальних місць (орієнтовна вартість – більше 595 тис. грн.). Відкриття ЦНАПу заплановане на осінь поточного року. 
Наступним відвідали старий спортивний комплекс, реконструкція якого скоро розпочнеться та відбуватиметься в два етапи. Загальна сума робіт – 6,7 мільйонів гривень, 2,1 з яких - з місцевого бюджету, 938 тисяч – інфраструктурна субвенція з держбюджету. Решту коштів виділять у наступному році. Згідно з проектом, комплекс включатиме чотири універсальних поля (два планують відкрити вже в цьому році, ще два – в 2019), доріжки для легкоатлетів і вуличні тренажери (вже встановили). Будуть створені всі умови для гри у футбол, гандбол, баскетбол, волейбол і великий теніс.
Останнім об’єктом став будинок культури. Наразі вже розпочато ремонт спортивної зали за кошти місцевого бюджету, вартість – майже 3,8 млн. грн. Олександр Білий відзначив, що у приміщеннях БК капітальний ремонт не проводився з 1982 року. Якщо певні роботи й проходили, то суто косметичні. І тільки після створення об’єднаної громади селищна рада отримала змогу ремонтувати будівлю. Вже замінено дах (виділенню коштів посприяв Б. Козир) та більшість вікон, тривають роботи з ремонту санвузлів, розробляється проектно-кошторисна документація капітального ремонту приміщень.
Під час заходу представники Ольшанської громади поділилися проблемними питаннями з губернатором і нардепом. Ті у свою чергу пообіцяли надати підтримку у їх вирішенні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь