Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

28 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ольшанської селищної ради!

Дата: 04.04.2019 16:05
Кількість переглядів: 432

28 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ольшанської селищної ради! На черговому засіданні було розглянуто наступні питання:

1. Про Благоустрій та весняне озеленення на території Ольшанської селищної ради! Було заслухано інформацію  селищного голови С.В.Новака про благоустрій та весняне озеленнення на території Ольшанської селищної ради.Закріплено для впорядкування території Ольшанської селищної ради за підприємствами, організаціями та установами та розіслано всім листи про проведення Дня весняного благоустрою населених пунктів та наведення належного санітарного стану на території селищної ради, затверджено заходи щодо благоустрою та весняного озеленення території Ольшанської селищної ради та склад комісії з обстеження санітарного стану та дотримання правил благоустрою на території селищної ради! 

2.Про стан організації харчування у закладах освіти Ольшанської селищної ради. З доповіддю виступила Начальник відділу ОКМСТ І.М.Єніна: "Слід відмітити, що харчування у закладах освіти є, воно доброякісне, збалансоване і смачне. Складна ситуація з харчуванням в Ольшанському ЗЗСО, у якому відсутня їдальня та харчоблок. Діти харчуються у пристосованому приміщенні за десятиденним меню, гаряче харчування відсутнє взагалі. За рахунок селищного бюджету харчуються діти пільгових категорій у всіх закладах освіти. Вартість харчування у закладах дошккільної освіти становить 45 грн., у закладах загальної середньої освіти - 18 грн. у день.

3.Про виконання селищного бюджету за 2018 рік. Заслухали начальника фінансового відділу А.В.Годик про хід виконання селищного бюджету!   Завершився бюджетний 2018 рік. Завдяки проведених у минулому  році заходах по наповненню місцевих бюджетів виконання запланованих показників загального фонду виконано.       

      Надходження податків і зборів  до загального та спеціального фондів              місцевого бюджету Ольшанської селищної ради станом на 01.01.2019 року              складає  28366,8 тис. грн.,  або 103,5 відсотка  до  плану (більше на 973,989 тис. грн. в порівняні з 2017 роком),приріст склав 3,5%  у тому числі надійшло до:

  • загального фонду  -  27363,29 тис. грн., що на 2781,92 тис. грн.  або 108,93% більше планових прозначень (приріст  до  минулого року  склав 3,2% або 847,725 тис. грн.)                                                                                                                                              
  • спеціального фонду (з урахуванням власних надходжень) – 1003,51  тис. грн., або 109,11 відсотка  до  річного плану.З них власних надходжень надійшло 523,28 тис. грн.,при плані 386,91 тис.грн, екологічного податку – 392,56 тис. грн. при плані 396,47 тис. грн. Приріст до минулого року склав 14,4% або 126,264 тис. грн.                                                                                            

        Обсяг  видаткової  частини  місцевого бюджету  (з  урахуванням субвенцій з державного бюджету, дотації) на 2018 рік визначено в сумі 39381,347 тис. грн., у тому числі 38597,965 тис. грн. видатки загального фонду та 783,382 тис. грн. – спеціального фонду.   

        Із загального фонду місцевого бюджету на виконання делегованих державних повноважень направленні видатки на утримання установ освіти – 8636,093 тис. грн.; охорони здоров’я – 5380,507 тис. грн.

  • На розвиток соціально-культурної сфери передбачається фінансування видатків на заходи та загальнорайонні програми, у тому числі:
  • Комплексна програма “Турбота” на території Ольшанської селищної ради на 2012 – 2016 роки (термін дії програми продовжено рішенням селищної ради № 13 від 04.01.17);
  • Програма соціально-економічного та культурного розвитку в на території Ольшанської селищної ради на період до 2016 року(термін дії програми продовжено рішенням селищної ради №13 від 04.01.17);
  • Інші програми та заходи місцевого значення.

        З повним звітом про виконання  бюджету Ольшанської селищної ради за 2018 рік можливо  ознайомитись на офіційному сайті Ольшанської селищної ради у розділі Звіт селищного голови за рік! https://rada.org.ua/rada/04375553/bjudzhetnij-zvit-olshanskoi-selischnoi-radi-za-2018-rik-16-14-33-04-04-2019/

4.Про організацію та проведення чергового призову громадян, які мешкають на території Ольшанської селищної ради до Збройних сил України та інших війських формувань України у квітні-червні 2019. Заслухали інформацію від начальника війського столу Черник О.В.

5. Про роботу по соціальному захисту населення на території Ольшанської селищної ради заслухавши інформацію від соціального працівника Ю.С.Цибко!

6. Про участь в організації міжнародного фестивалю повітряних зміїв в с.Трихати.  Було затверджено заходи з підготовки та проведення на території ольшанської селищної ради Міжнародного фестивалю повітряних зміїв.

7. Також було затверджено заходи та кошторис з відзначення спортивно-розважального свята, памятних заходів присвячених роковинам аварії на Чорнобильській АЕС, та свята Дня перемоги!

8. Було затверджено виділення коштів для придбання шкільних ранців для випускників Ольшанського та Трихатського ЗДО!

З рішеннями виконавчого комітету більшь детально можна ознайомитися на офіційному сайті нашої громади у розділі Виконавчий комітет 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь