Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Селище Ольшанське відзначило 61-у річницю з дня заснування

Дата: 23.09.2018 16:00
Кількість переглядів: 358

 Селище Ольшанське відзначило 61 річницю з дня заснування.

    Святкування почалося з ранкового велопробігу «Я люблю своє селище», вело-змагань,  конкурсу малюнку на асфальті, в якому взяли участь ольшанці  та вихованці Миколаївської СДЮШОР. Переможці отримали грамоти, призи та смачне морозиво.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Сонячний осінній день приніс подвійне свято у громаду. Ольшанська школа відзначила 50-й ювілей. Отже другою частиною свята став золотий ювілей школи. На подвір’ї  зібралися вчителі, учні та гості, педагогічні ветерани. Лунали пісні та теплі привітання від учнів для вчителів. Селищний голова Сергій Новак та начальник відділу освіти Ірина Єніна  привітали усіх вчителів зі святом та від селищної ради було вручено подарунок для школи. Привітали зі святом ветеранів педагогів, вручивши коровай одному з перших директорів школи Олегу Пилиповичу Руденко та привітали квітами ветеранів – педагогів, які випустили зі школи не одне покоління  талановитих випускників, які прославляють добрими справами свою рідну школу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Офіційна частина розпочалася з урочистої ходи. Колона золотих ювілярів учнів та вчителів на чолі з керівництвом громади, під окомпонемент військового оркестру ВМС, рушила від сільської ради до площі біля Ольшанського будинку культури.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Було багато вітань, відзначено почесними грамотами та подарунками найкращих працівників громади та номінантів. Розважали народ і місцеві аматори і сусіди з Трихат, ансамбль "Мрія", Учениці Ольшанської музичної школи Мрія, Ансамбль народної пісні "Джерело", і запрошені артисти Миколаївської обласної філармонії, танцювальний колектив «NON STOP»,  оркестр ВМС, Гурт "ВІА", артисти Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру "запалювали" публіку разом з оркестром Військово-морських Сил, А вночі Ольшанську молодь розважав гурт "Mad Sad", поки йшов концерт, можна було роздивитись роботи народних умільців і придбати щось цікавеньке на ярмарку - сувеніри, натуральну косметику, керамку, шкіряні аксесуари та мед. А у вечері на всіх мешканців громади чекав святковий незабутній салют!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь