Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

День людей поважного віку в Ольшанському будинку для людей похилого віку

Дата: 03.10.2017 15:43
Кількість переглядів: 345

День людей поважного віку!

 1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.

Фото без описуФото без опису

 28 вересня 2017р. до Ольшанського  стаціонарного відділення людей похилого віку  завітали гості Голова РДА  А.В. Воробьова, Голова районної ради Ю.І.Піньковий, Голова ветеранської організації О.П.Чарушникова  та  місцева влада Заступник селищного голови Є.Д.Костраба, Голова Ольшанської ветеранської організації О.О.Білий, Директор державного підприємства ОВК 53 О.О.Гордієнко, настоятель святогеоргієвської церкви Отець Іоанн.  Від гостей лунали найщиріші побажання   з   Днем людей поважного віку – це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима - нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні.  Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

Від гостей з району та Ольшанської селищної ради отримали солодкі подарунки, щоб життя в цьому затишному будиночку було ще солодшим!

Мешканців будинку інтернату привітали артисти Ольшанського БК, вокальний ансамбль «ДЖЕРЕЛО», учні Ольшанської ЗОШ І-ІІІст.

       Висловлюємо щиру повагу та глибоку вдячність Вам, шановні наші, дорогі ветерани, за високу громадянську свідомість, розуміння і толерантність, важливий внесок у розбудову нашої держави.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь