Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Теплий прийом в Ольшанській селищній раді Ємбер Волонтера від Копусу Миру !

Дата: 04.12.2017 11:17
Кількість переглядів: 343

          Теплий прийом в Ольшанській селищній раді Ємбер Футмен Волонтера від Копусу Миру !

    Ранок Понеділка видався напрочуд цікавим та позитивно-корисним для Ольшанської селищної ради та громади. У гості завітала Ємбер волонтер –амариканка від Корпусу Миру для знайомства з громадою, працівниками селищної ради та керівниками, які зібралися на ранкову нараду. За допомогою Громадської організації «Сила єднання» Т.Безмощук ця дівчина з’явилася саме в нашій Ольшанській громаді, яка проживатиме у нашій громаді протягом 2 років і допомагатиме нам розвивати ОТГ, працюватиме з молоддю, безкоштовно навчатиме англійської мови усіх бажаючих, буде організовано клуб дозвілля для усіх бажаючих як для дітей так і для дорослих!

    Дівчина  родом з Америки, Штат Нью Джерсі віком 26 років, рік потому закінчила університет Джорджа Вашингтона отримала ступінь Магістра з Міжнародних досліджень. Вже є досвід у сфері Міжнародних досліджень, оскільки відразу після закінчення вузу працювала в департаменті США у відділі міжнародної свободи та релігії програмним аналітиком, а потім у
Міністерстві оборони  в управлінні  з попередження самогубств. Оскільки є фахівцем з культури та історії  вивчала та досліджувала Україну а тепер приїхала до нас за практичним досвідом.

    4 місяці навчалася в Санкт - Петербурзі отримавши ступінь бакалавра з російських та міжнародних досліджень.

    За невеликий проміжок часу перебування на Україні в Житомирі протягом 2,5 місяців дівчина вивчила українську мову, розуміє та вільно спілкується з оточуючими.

     Перший  тиждень перебування в нашій Ольшанській громаді наповнений знайомством з нашими звичаями та традиціями, спілкуючись з Ємбер що її більше вразило у нас це теплий та душевний прийом, привітні та відкриті люди.

    В планах роботи Ємбер допомога в написанні та розробці проектів для розвитку нашої Ольшанської громади, проведення різноманітних тренінгів, семінарів для колективів установ та закладів нашої громади, створення центру молодіжного розвитку, гуртків різних спрямувань для дітей та дорослих, які зможуть навчитися іноземного досвіду там розмовляти іноземною мовою тем паче у неї є досвід з роботи в гуртках. Планів багато так що гайда їх реалізовувати! Бажаємо успішно реалізувати Ємбер все задумане та втілити в життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь